dinsdag 9 juni 2009

Evenementen in juni

De grote finale van de Radio L-Band Talentenjacht zal op 12 juni in Triesen in de Spörry Arena plaatsvinden. De bands zullen live voor het publiek hun beste nummer ten gehore brengen. Vervolgens bepaalt een panel van deskundigen voor elke categorie wie de beste is. Om 19:00 barst het feest los. De toegang is gratis en iedereen die ouder is dan 16 jaar is welkom. De externe deskundige jury beoordeelt alle deelnemers en kiest de winnaar van elke categorie. De jury zijn de Zwitserse muzikant George Schwab van de band "George", Claudia Boggio, deskundige in de nationale en internationale muziekscène en Wavejam organisator Böjrn Andreoli.

Het Vaduzer Bovendorpfestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 juni vanaf 16:00 uur plaats. De organisatoren zijn op zoek naar een gezellig samenzijn onder de open hemel aan de voorkant van het hotel Schlössle en bij minder mooi weer in de kelder van Schlössle. Voor het fysieke welzijn van onze gasten wordt gezorgd. Voor de kinderen is er een springkussen en ander leuk speelgoed aanwezig.

Van 26 tot en met 28 juni is het weer zo ver. Het Muziekverenigingsfestival vindt dit jaar in Schellenberg onder het motto "de Schellenberg gesprekken" plaats. Op vrijdag avond om 19.30 uur begint het muziekfestival onder het motto "Mösle-partij". Er zijn drie bands uit Liechtenstein. Het begint met de groep "Rääs", daarna zorgt de band "Keaden" voor een goede stemming. De hekkensluiters zijn de "Pussy Lovers". Entree kost 10 frank en extra bussen staan paraat om de gasten veilig naar huis te brengen.

0 reacties:

Een reactie posten